پشت غرفهی آقای بازیگر، در موزهی سینما، تالاری کوچک که نه، خانهای کوچک از وسایل شخصی "فرهاد مهراد" درست کردهاند، خانهای که علاوه بر نمایش وسایل شخصی او مانند کتابها، پیانو، صندلی، عصا، عبا، تسبیح، عینک که همسر وی – پوران گلفام - به این موزه اهدا کرده است، یک تفاوت عمده با دیگر بخشهای این موزه که همه بخشهای آن را سینماگران کشور میشناسند، دارد.
به گزارش ایسنا، قرآن شخصی فرهاد با حاشیههایی که بر برخی صفحات قرآن نوشته شدهاند، تفاوت عمدهی این تالار با دیگر بخشهای موزهی سینماست. "فرهاد مهراد" که فرزند سفیر ایران در برخی کشورهای عربی بود، به زبان عربی تسلط کامل داشت، به همین دلیل در زمانهایی که برای قرائت قرآن اختصاص میداد، در بخشی از حواشی این کتاب آسمانی، یادداشتهایی را مینوشته است.
او حتی در برخی از حاشیههایی که در قرآن نوشته است، اشکالاتی را به ترجمهی قرآن گرفته است. و اکنون این قرآن در کنار یادداشتهای شخصی فرهاد، در تالاری که به نام اوست، در موزهی سینما به یادگار گذاشته شده است.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 10,مه,2025